Sommarlov och smått och gott från läsåret som varit

Nu har ett helt läsår gått på mitt nya jobb och det har varit ett både roligt och spännande år. Jag är tacksam för alla fina möten med sångelever, körbarn, grundskolebarn och kollegor. Det känns som att jag har hamnat rätt! I maj hade jag avslutningskonsert med mellanstadiekören och sångensemblen i samarbete med en saxofonlärare och hans saxofonkvartett. Vi hade även förstärkning av en hel hög med muskskolelärare som ställde upp med komp. Mycket roligt!

Stjärnkören fick också en mycket fin avslutning med sin föreställning ”Tankar om stort och smått”. Föreställningen kan du läsa och höra mera om här:

http://mariestadstidningen.se/mariestad/2016/05/31/kor-kom-med-klokskaper

Skolavslutningen i grundskolan är också avklarad och det blev en fin och avslappnad tillställning, men många fina insatser från både sångelever, instrumentelever och klasser. Jag ser fram emot att jobba mera med alla elever efter sommarlovet.

Nu när sommaren är här kommer jag att få lite mera tid till att fixa med hemsidan. Jag har även hunnit lära mig mera om det inspelningsprogram jag ska använda till inspelning av barnsånger, så nu kan jag äntligen komma igång med det på allvar.

Jag ser också fram emot att hinna testa lite mera av det jag lärde mig på Estillkursen som jag gick för några månader sedan. Jag har redan fått användning för lite tips och trix i min undervisning och i augusti ser jag fram emot att bygga vidare på mina färdigheter med Level 2. Först ska jag ta mig lite välförtjänt ledighet och samla energi till allt jag vill hinna med.

Ha nu en riktigt skön sommar!!!

 

 

 

Du gillar kanske också...

Secured By miniOrange