Nytt jobb, full fart!

Nu har det varit full fart i några veckor för att komma igång med alla nya elever, både enskilda sångelever och kör på musikskolan och även nya elever och ny skola och klasser i åk 4-6. Är lite trött, men på något konstigt sätt även fylld med energi. Energin kommer från alla roliga lektioner med härliga elever och alla nya trevliga kollegor. Vad roligt det är att gå runt på en skola där det ljuder musik från alla håll och kanter. Lite som att traska runt på musikhögskolan, även om det kanske inte alltid är riktigt samma typer av toner som klingar i korridoren :).

Jag har inte hunnit uppdatera med så mycket nytt material just nu, men under menyn ”Elever”, kan ni hitta information om vad jag gör med mina olika klasser. Jag har inte hunnit få in information för alla grupper ännu, men är du lärare kan du kanske hitta någon idé att inspireras av där.

Jag har även kört igång körerna för 1-3, ”Stjärnkören” och 4-6, ”Supernovorna” och vilket gensvar. Stjärnkören har strax över 40 körbarn och det är full fart med dessa barn på torsdagkvällarna kan jag lova. Supernovorna är också ett härligt skönsjungande gäng.

Är så glad att jag en gång valde att ha musiken som yrke. Vilken lyx det är!

Du gillar kanske också...

Secured By miniOrange