Tillbaka efter lite sommarledigt

Trots en regnig sommar har jag haft en liten paus från arbetet med min hemsida. Jag bestämde mig för att ha några veckor helledigt, så att jag verkligen fick chans att varva ner och ladda upp.

Vi har varit ute och bilat en hel del denna sommar. Nu är vi hemma igen och jag har så smått påbörjat förberedelserna för att komma igång igen. Detta läsår kommer jag att jobba som sångpedagog på musikskolan här i Mariestad. Det ser jag fram emot jättemycket. Jag kommer även att fortsätta att undervisa i klass, men på en ny skola, så det är många spännande förändringar på gång.

Jag har naturligtvis inte varit helt bortkopplad från musiken under sommaren och inte heller från det som har hänt kring den unga svenska artisten Zara Larsson. Det är väldigt ledsamt hur man behandlar en ung tjej som vågar sticka ut hakan och som vågar ha åsikter. Det gör mig upprörd att vuxna människor gömmer sig bakom Internet för att ge sig på henne med fruktansvärda hot och påhopp.  Vi behöver fler tjejer som förebilder inom musikindustrin och då får vi inte gå med på att de skräms bort och tystas. Jag hoppas att ingen har missat #backazara.

Du gillar kanske också...

Secured By miniOrange